Menü

MKT Corvinus

Az MKT Corvinus a magyar közgazdászok legrégebbi és legjelentősebb szakmai-tudományos szervezetét, a Magyar Közgazdasági Társaságot képviseli a Budapesti Corvinus Egyetemen. 

Szervezetünk több mint 15 éves múltra tekint vissza, és jelenleg 55 tagot számlál. Az anyaszervezet céljaival összhangban célunk a megfelelő szakmai programok és konferenciák segítségével a közgazdasági ismeretek terjesztése, a szakmai közélet és a pénzügyi kultúra fejlesztése. Az elmúlt évek során több mint 3500 hallgató látogatta a konferenciáinkat. Előadóink között  szerepelt többek között Csányi Sándor, az OTP Bank vezérigazgatója, Tarlós István, Budapest város főpolgármestere, Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője, Takács Ákos, a Red Bull magyarországi marketing menedzsere vagy akár Kállay András, az Erste Bank Private Banking igazgatója. Fő profilunk aktuális, magyar közgazdasági témájú konferenciák és előadások szervezésében merül ki. Továbbá nagy figyelmet fordítunk tagjaink egyéni és szakmai fejlődésére egyaránt.


Tagságunk exkluzív, belsős tréningeken és látókörbővítő beszélgetések során csiszolhatja, bővítheti eddig már megszerzett tudását. Amellett, hogy szakmailag nagyon sokat ad a szervezet, egy remek társaság is vagyunk, amelyről rendszeres közösségi programjaink gondoskodnak, legyen ez akár egy izgalmas szabadulós játék, vagy egy hatalmas buli, mindig találunk időt a szórakozásra. Mottónk így szól: „Hozd ki egyetemi éveidből a maximumot!” Ebben maximálisan hiszünk is, mi itt az MKT Corvinusban mind szakmailag mind pedig a magánéletben kihozzuk ezekből az évekből a maximumot.

Egyéb infókat itt találhattok: http://mktcorvinus.hu és https://www.facebook.com/mktcorvinus/?fref=ts

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom