Menü

A versenyről

Az InsuRace versenyre elsősorban közgazdász érdeklődésű jelentkezőket várunk, 3 fős csapatokban. A jelentkezők lehetnek aktív hallgató jogviszonnyal rendelkezők, de frissdiplomások is. A csapatok összeállhatnak különböző oktatási intézményekből is. A jelentkezéshez az iskolák helyi szervezőjétől kell kódot kérni, ezzel a teljes csapat be tud regisztrálni. A jelentkezés ingyenes

A játék során egy biztosítási társaság irányítását kell átvenni a csapatoknak és egymással versenyezni a biztosítási piacon. A cél a piacelsőség, amit helyes stratégiai döntésekkel érhettek el. A profit mellett a piaci részesedés is fontos tényező a végső helyezésnél. A részletes játékleírást a Letöltések menüpont alatt találjátok.

Az országos bajnokság 3 körből áll, itt található a részletes Időzítés.

  • A selejtezők 5 városban kerülnek megrendezésre országszerte. Az élő eseményeken a helyi hallgatók mérhetik össze képességeiket és tudásukat. A piacgyőztesek biztosan továbbjutnak a következő fordulóban.
  • A középdöntő során a már egyszer bizonyított csapatok mérkőznek meg egy online forduló keretében.
  • A legjobb 10 csapat az NN székházban versenyezik a játék döntőjében, az országos bajnoki címért.

A selejtezők előtt részt lehet venni a játék tesztfordulóján is. Ez nagyon hasznos lehet, mivel itt tét nélkül kiismerhetitek a játék működését!

Ha gond van a regisztrációval vagy kérdésed van a versennyel kapcsolatban, keress minket bizalommal: kerdes@insurace.hu.

Weboldalunkon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása, és az azonosítás érdekében, további információk az adatvédelmi nyilatkozatban.Elfogadom